perjantai 27. joulukuuta 2013

Frantsilan luomuyrttitilan paketti

Odotin tätä Frantsilan pakettia kuin höhlä pitkän aikaa kunnes se vihdoin ja viimein saapui käsiini viime perjantaina. Odotukset olivat tosi kovat. Posti oli unohtanut ilmoittaa paketin saapumisesta postiin ja jouduin odottamaan kauan turhaan. Ei hätää paketti on kuitenkin nytten täällä.


Paketti oli hyvin täytettynä pala lappusilla. Nämä pääsivät myöhemmin peittämään siskoni joululahjaa jottei hänen uusi hajuvetensä mene pilalle viileässä varastossa. näiden alla paketista paljastui.....

suuri läjä info lappusia josta lötyi tietoa Frantsilasta ja paketista löytyvistä tuotteista. Tässä vaiheessa olin ihan kiik sillä pian näkisin ihanat pikku purkkini. Sitten kaivoin taasen paperia poissa edestä. Jonka jälkeen löytyi nämä ihanuudet <3Mitä sitten paketista paljastuikaan?  Testiini sain Frantsilan Ruusu kukkaisveden,Mid summer rose kasvo rasvan sekä Midsummer rose hellävaraisen puhdistus emulsion..

Käyttöön olen nämä kaikki ottanut ja ovat olleet mieleeni ainakin näin alku testailujen aikana. Tuoksuvat todella hyvälle ja ovat kevyitä käyttää.. kasvoni eivät myöskään ole vielä oireilleet mitenkään. Niin ihmeellistä kuin se onkin :) Tässäpä nämä nytten sitten ovat.. Kiitoksia Frantsilan tilalle että pääsin testaamaan. Kunhan loppuun saan nämä ajettua niin pääsee katselemaan lopputuloksia. Ainakin kuivuutta ovat poistaneet todella hyvin. Paremmin jopa kuin muutamat apteekki kosmetiikat..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti