perjantai 24. tammikuuta 2014

tavaroista eroon..com

mulla on nyt joku ihme vimma. pitää päästä tavaroista eroon ja saada kaappeihin tilaa kosmetiikalle :D isot kasat kaikkea menny jo roskiin eikä ketään kiinosta ottaa ees vastaan :( voihan kurja.. Onneksi fabosta löytyy roskalava yhteisöjä jonne voi laittaa tavaroita kiertoon. Viikonloppuna lähtee iso kasa kaulanauhoja ja kaikenmaaliman pinssejä joita on liiaksi asti.Mitä yksi ihminen tekee monella samanlaisella? Toki eriasia on jos keräilee. Mutta enhän minä edes moista harrasta.

Vaatekaappikin tyhjeni puoleen. Systeri sai kierrätyksenä kaks jätesäkillistä vaatetta. Toivonmukaan löytää edes jotain itselleen sopivaa. Mitä sitten minuun tulee olisi aika tyhjentää kosmetiikka varastoja. Tuoksuja on paljon,näytteitä löytyy monen näköistä ja purkkia sekä purnukkaa on kertynyt tosi paljon. Jospa nuista eroon pääsisi ennen muuttoa ja häitä.

Häistä muuten tulikin mieleen huomenna on Oulussa uudella seurahuoneella pienimuotoiset häämesssut.. IHANAA! ja kysytään menenkö. pöh tottakait :) kaaso matkaan ja menoksi.pakkohan se on saada ideoita ensi kesän ikimuistoisiin juhliini ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti