lauantai 17. tammikuuta 2015

Moikka moi

Anteeksi on ollut pientä hiljais eloa. Ei oikein ole kaikki mennyt niinkuin pitää joten vähän on ollut sumplittavaa. Hää koristelun kanssa häslinkiä -servietit ei passannutkaan pöytäliinoihin. Mun lemppari kynsilakka on loppunu enkä löydä enään uutta. Vastaavaa ettiny muttei vaan löyvä :( snif onko siis tietoa jos jossain ois OPIn Ls deserveä myynnissä? Mä niin haluan uuden purkin.. Sitten vielä oon tässä onnistunut sotkemaan mun valkoisen karvamaton pinkkiin kynsilakkaan ,joten uutta etin ku en saa tota likaa pois. Eipä vaan oo mieluista tullu vastaan :( että tämmöistä . Löysin kuitenki ideakeittuöstä ihanan leivos reseptin joten täytyy se kokeilla. Jotain hyvää edes siis ..
Tässä linkki niin saatte tekin pälyilllä.

https://www.ideakeittio.fi/reseptit/kananmunaton-pekaanipahkina-juustokakku

Itse ajattelin korvata pähkinät vadelmilla. Tää kyl vaikuttaa siis hyvälle. Lakkapostausta teen pian perään sillä uusia kynsiä on paljon ja lakkojakin on uusia :) näitä siis odottamaan saatte jäädä.

1 kommentti:

  1. Aijai, harmi sun valkoisen maton puolesta :S Kynsilakkaa on tosiaan sellaisesta hankala irroitella. Toivottavasti löydät uuden ja kivemman maton! :)

    http://love-ornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista