keskiviikko 30. lokakuuta 2013

rakkautta eka nuuhkaisulla ;)

Ajattelin aloittaa postailut hajuvesistäni. Näin aluksi kirjoittelen hieman lempi tuoksuistani, jotka ovat käytössä melko tiuhaan tahtiin. Osasta tuoksuista ei vain pääse eroon ei sitten millään.. Useaa tuoksua on menossa jo toinen tai jopa kolmaskin pullo.. Osa näistä ikisuosikeista on asustanut kaapissani jo tovin osa on hieman uudempia. Siltikään mitään näistä en vaihtaisi pois.


Tässäpä siis rakkaus pakkaukseni :)

kuvasta vasemmalta oikealle :

pyöreä vaaleanpunainen pullo : Kylie Minogue - showtime
-ihanan raikas, pehmeä ja leikkisä tuoksu. Ostin tämän joskus vuonna 2011 insinööriopiskelija risteilyltä astinilta :)

showtimen yläpuolella punertavan violetilla korkilla brue boissiere paris ? kummisetäni osti tämän joskus pari vuotta sitten ja siitä lähin tämä on kulkenut laukussani. Mielestäni ehkä hieman pistävä,neitimäinen tuoksu.. tykkään tosi paljon. Harmi vain ettei ole tietoa sen enempiä mistä tätä saa ja paljonko maksaa?

Boissieren vierestä löytyy ikisuosikkini salvador dalin iki-ihana Dalissime. Tätä löytää aika helposti kaupoista. Myös myynnissä joissain prismoissa ja sokoksissa. Oman putelini ostin laivalta kesällä 2012. Tähän olen ollut koukussa ihan pikkutytöstä asti. Sain ensimmäisen dalissimeni joskus kymmenen vanhana. Ihanan pehmeä , tyttömäinen ja kepeäkin tuoksu. Maailman parhain perustuoksuksi kouluun :)

Dalin viereltä löytyy rakkauteni. Tähän rakastuin ensi nuuhkaisulla Kölnissä keväällä 2011 ollessani mieheni luona. Pyysin häneltä ikimuistoisen lahjan matkasta ja sain tämän :) Rakastan ylikaiken ja tätä käyttäessä elämä on yhtä luksusta. Kammottaa vain että pullo loppuu piakkoin ja suomessa tämän hinta on ihan liikaa joten häämatkaa odotellessa.. Tässä rakastan kukkaistuoksua ja herkkyyttä.. aivan ihana ..

Chance Channelin viereltä löytyypi varmana joka toisen tytön kaapista löytyvä Escadan Taj Shunshet. Ihanan pehmoinen ,hedelmäinen ja samalla tosi kesäinen tuoksu. Tämä oli Escadan 2011 kesätuoksu ja hankin tämän muistaakseni ensimmäisen kerran tuona kesänä. Tämän uuden pullon sain nytten tälle kesää loma matkaltamme virosta jossa näitä sattui tämä yksi reppana pullo vielä löytymään .. onnea siis oli matkassa..

Escadan edessä on vielä ihana Marc Jacobsonin Daisy. Daisy on normaalisti koulutuoksuni. Kivan kukkainen samalla  pehmeä ja kivan pirteä. Hankin tämän vuonna 2012 kun kävimme ruotsin laivalla.. Muistan valinneeni tämän ja Escadan collectionin välillä. Itseäni ei haittaa tämä valinta yhtään. Tähän tuoksuun olen kiintynyt niin paljon että se kulkee päivittäin mukanani :)

Jäljelle jää vielä  Bruno Bananin- Made for women sekä Britney Spearsin- curious heart. Nämä hankin aikoinani abi-risteilyltä sillä pidin näistä silloin kovasti. Nykyisin käytän niitä melko vähän . joskus on silti vielä kiva muistella menneitä ja suihkauttaa jompaa kumpaa.. Näistä kun tulee mieleen aina lukio aika :)

Tässäpäs nämä tuoksuset :) Mitäs piditte? löytyykö samoja tuoksuja hyllyistä? ehotuksia seuraavia postauksia varten?

teidän ticonne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti