tiistai 24. kesäkuuta 2014

tympäisyä ja pieniä ilonaiheita

Äh elämä on käynyt tylsäksi ja turhautuneeksi kosmetiikan osalta.Melkein mitään ei voi enään käyttää ja aina kun jotain kokeilen iho tuntuu hajoavan tai turpoavan käsiin :( kurjaa.

Pesulla käydessä sointuu enään vain la roche possay ja perus voiteena aqualan. Miten mulle kävikin näin ? Hajuvesistä saan enään vain unelmoida.. Onneksi on chance-channel joka passaa.. Meinaa vaan käydä opiskelijan kukkarolle ... Aurinkorasvaa en voi käyttää ollenkaan ja lääkäri on määrännyt aurinkoa. Mitä mä teen ? Miten ihmeessä otan aurinkoa atooppiseen ihooni kun vettä vain sataa? Pitääkö mun lähtä ulkomaille asumaan.. Ei sekään huono idea ois,mutta kun oppari on vielä kesken.. Töitä sieltä meidän alalle kyllä löytys .. Työpaikka tarjouskin on yksi tullut jo etelästä hyvinvointilaite valmistus firmalta.. Solariumista tuskin on hötyä.  Hiuksiin ei voi laittaa lakkaa eikä muotovaahtoa.. tai jos voi niin sopivaa en ole vieläkään löytänyt..

Noh olen sitten päättänyt satsata kunnon kosmetiikkaan kun ainakin meikkipuolelta on löytynyt sopiva sarja Clinique.Meikien lisäksi lakkaan nykyään sikapaljon kynsiä. vähintään kerran kaksi viikossa. Favorite lakakseni on muodostunut OPIn lakat,joita onkin ehtinyt kertymään jo kiva pieni kasa.. Ehkä tää tästä vielä iloks muuttuu..

On mulla hyviäkin uutisia! Me saatiin taas  tanssiryhmä kasaan ja alotetaan syksyllä reenaus. Talvella saadaan vielä uudet tilatki käyttöön :) jeij.. Meillä lajina on baletti ja sitä oon ite harrastanu ihan pikkulapsesta asti. Kävin myös aikoinani erillisen tanssikoulun ja myöhemmin tanssinohjaaja koulutuksen. Töitäkin niiltä saroin löytyi .. Nykyiseltä paikkakunnalta vain hiukka heikosti. Jos satut olemaan kiinnostunut kyseisestä lajista,saa minulle kysymyksiä heittää.. Tulen luultavimmin asiaa puimaan täälläkin enempi ja vähempi :) mutta nyt kaurapuuroa naamaan ja kohti uusia seikkailuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti