torstai 24. heinäkuuta 2014

baletti juttuja sekä kuulumisia muuten vain

Huh hellettä.. kyllä tarkenee. 32 astetta sisällä ja samat ulkona .. Mikäs oiskaan parempi sää tehdä baletti päivitystä :) Otin ja tilasin itselleni meren takaa briteistä Movedancewearilta nipun kivoja pukuja sekä uusia tossuja.. Paketti saapuikin tosi nopsaan ja hinnatkaan ei päätä huimanneet.. Näinpä päätin että vielä uudestaan tilaan samasta paikkaa ...

Paketista löytyi tälläisiä kivoja juttuja :
'
Kahdet pehmeät tossut

Valkoinen letardi

Musta letardi

Musta letardi

Punainen letardi Näistä omaksi suosikikseni on tullut toinen musta letardi jossa paljon nyörejä selässä.. on tosi ihana ja kevyt päällä :) Mistä te tilaatte /ostatte tanssipukunne ja muut välineet?


Aloitin myös tanssisarjojen kehittelyä tässä vast ikään jotta pääsee nopeammin kiinni treeneihin .. Jopa kotona on helppo näitä treenailla .. pääosin sarjat ovat kärkitossuille tehtyjä,mutta niitä voi käyttää myös pehmeillä tanssiessa. Sarjoista löytyy perus kärjelle nousuja piruetteja sekä erinäisiä hyppyjä sekä nopeita jalan nostoja :) Musiikkina käytän hitaita biisejä kuten : bryan adamsia sekä tehosekoitinta ja alphavilleä .. Ei niin perinteisiä baletti biisejä mutta kivoja vaihteluita.. Opiskelin tovin aikoinaan Haapaveden opistolla tanssilinjalla joten tälläiset musiikit jäivät elämään vereen tanssisarjoille :)

Testailin myös uusia kärkitossujani <3

Olen myös venytellyt nytten hurjan paljon. spagatteja sekä muita jalkojen venytyksiä. Päiväni alkaa myös nykyisin Xboxilta löytyvältä Michael Jackson pelillä,jossa harjoitelllaan kaikki hänen koreografiansa. Tosi kiva peli ja tälläiselle Michael Jackson fanille .On oikein soppelia viihdettä kesäloma aamuihin.


Mitäs muuta sitten kuuluu.. Noh vieläkään ei ole löytynyt mitään sointuvaa kosmetiikkaa. Cliniquen meikit sointuvat samoin La roche possayn suihkugeeli.. Muuta ei kyllä olekkaan tullut testattua.

Hää suunnitelmat alkaa olla myös hyvällä mallilla. Kaaso on mukana toimissa ja paljon on hankittu ja tehty. viimeisimpänä sukkanauhat hommattu ja kortitkin jo melkein valmiina :) myös ruoka lappuja pöytiin tehtynä.. Koristelu on seuraavana edessä.. Paikka on onneksi varattu ja mekonkin kankaat ovat pian kotopuolessa jotta vaatesuunnittelijani saa mekko ni väsätä..Vielä tarvisi etsiä sulhaselle puku ja hoitaa häämatka+ hääyö yhdistelmä.

Ehdittiin tekaista myös pieni reissu etelä-suomeen. Käytiin mutka moikkaamassa kavereita ja samalla Tuurin suuressa kyläkaupassa :) Matka oli mukava ainut vaan että olisi saanut todellakin kestää paljonkin pitempään.. Oli kuitenkin ihana nähdä rakkaita pitkien aikojen jälkeen.. Tampere,Orivesi ja Jyväskylä eivät olleet suuremmin muuttuneet sitten viime näkemän mutta kaverit ja serkkutyttö sitäkin enemmän.. Matkoilta eksyi myös mukaan kaikkea pientä kivaa.

-Marimekon pyyhe
-Farkku shortsit
-Hell Bunnyn mekko
-Muumi pyyhkeitä
-Rintsikoiden pesupussi
-Onlyn farkut
-Häitä varten muffinivuokia
-Pinkki vispilä (joka hajos heti ekassa käytössä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti