keskiviikko 6. elokuuta 2014

Bic soleil bella

sain testiini buzzadorin kautta bic soleil bella ihokarvanpoisto höyliä. Paketissa oli yksi kolmen kappaleen bic soleil bella pakkaus,näyte versioita jaettavaksi sekä hunajainen geeli. Pidimme kavereideni kanssa tyttöjen illan jossa sitten myös testattiin nämä terät. Aluksi poreiltiin poreammeessa kera fresita lasien ja sen jälkeen laitettiin neitit kuntoon.. Ikäväksemme tuote ei soveltunut arkaihoisimmille ja muutama sellainenkin sai oireita jotka eivät ennen niitä ole mistään saanut. Ne joille tuote sopi kehuivat sitä hulluna..

plussaa ja miinusta asian tiimoilta
- ei sovellu kaikille ihotyypeille kunnolla voidenauhansa takia
+hyvä terä
+muotoilu kunnossa
-voidenauha jätti mömmöseksi jalat
+karvat katosi oikeasti


Mikä se sitten on tälläinen buzzador

pikaisesti otettuna buzzadorin sivulta selitys tällä :

"Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi,sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on nenu):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=nenu>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=nenu</a>

Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland nenu  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador nenu  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.
Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä:
<a href=http://www.buzzador.com/fi?refstr=nenu>http://www.buzzador.com/fi?refstr=nenu</a> "


Pahoittelen teille että kuva uupuu ,mutta huomasin kirjoittaa vasta sen jälkeen kun tuotteet oli jo käytetty :/ ensi kerralla sitten myös kuvat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti