tiistai 21. lokakuuta 2014

balettia,kynsiä ja koulua

IHANAA!! syksy ja baletti reenit alkaa, postilaatikossa kolisee uudet treeni vaatteet ja kaikki vaan on niin kivaa..

Tein jo viime kuussa  Movedance wearille taas väliin tilausta ja tulivat pikapikaa postilaatikkoon.. Paketissa oli kaikki se mitä olinkin tilannut  :) ehdin myös tekemään pukutilauksen samaan firmaan ja posti toi paketin päivää ennen meidän muuttoa ovelleni ..

Ensimmäisen paketin sisustaa

- Grishkon silikoni tossun suojat
-Kaksi capezion letardia/tanssipukua
-Lämppäri puku (mirella)
-Mw. letardi
- kolmet sukkikset

Toisen paketin sisustasta puolestaan löytyi useampi letardi..

Kuvia Movedance wearin paketeista myöhemmin :)

Kuten aiemmin jo kirjoittelin me myös muutettiin syyskuun puolessa välissä. Uusi asunto on ihanan hiljainen ja rauhallinen vanhaan verrattuna.. Onhan täältä vähän enempi matkaa joka paikkaan ,mutta ihana kun voi nauttia merestä ja hiljaisuudesta joka aamu.. Eikä kukaan vielä toistaiseksi ole ruvennut kiljumaan naapurissa.. Tässä on onneksi myös palvelut ihan vieressä ettei ihan bödeytymään rupea :D

Kosmetiikka puolelle kuuluu nytten parempaa kuin aiemmin.. Olen käynyt ostamassa itselleni isohkon läjän uusia cliniquen meikkejä ja sainpa testiin sellaisia tuotteita joita en vielä ole kokeillut. Näistä enempi sitten omassa postauksessaan koska tässä on enimmäkseen vain kuulumisiani..Olen jatkanut kynsien lakkailuja samaan malliin kuin ennenkin ja niistä tulevista kynsistä tuleekin sitten tulevaisuudessa kuvia tännekkin asti.. Olen vain melko laiska kuvailemaan niitä..Lakkojakin on tullut uusia ostettua, mutta muuton ja muiden härdellejen takia jäänyt koko tulleen kosmetiikan esittely tekemäti.

Kynsistä puheen ollen,olen menossa sunnuntaina 26pv lokakuuta myös oulun tyttöjen kynsimiittiin.. Ihana vihdoin tavata ihmisiä joilla on samantyyppiset harrastukset kuin itselläni. Miitistä sitten enempi kun sen aika tulee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti