sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Ihanat Oriflame tuotteet.. Love Nature sarjaa, ihmevoidetta sekä hunajaisia ja persikkaisia tunnelmia

Olen viettänyt tässä ahkeraa testailu jaksoa- Oriflamen tuotteilla jotka sain Pieskän Anna-Leenalta kynsimiitissä testiini. Tarkoituksenani siis testata Oriflamen tuotteita ja antaa suorat totuuden mukaiset kommentit blogini kautta. Aiemmin lupailin jokaisesta erillis postausta. Ajattelin nytten kuitenkin laitella samaan postaukseen useamman tuotteen.Olen testannut useampaa tuotetta yhtäaikaisesti joten näitä on läjä valmiina.

Olen siis testannut useampaa tuotetta. Osa on ollut ihan hyviäkin,mutta harmikseni löytyi myös niitä ihon kutisuttajia sekä tuotteita jotka eivät vain yksinkertaisesti itselleni sopineet :( harmillista kyllä.Ehkä tämä atooppinen iho sitten vaikuttaa asiaan . Tähän voi kyllä vaikuttaa myös talven tulo ja viileä ihoa kuivattava ilma.

Tässäpä olisi testaamiani tuotteita. Kuvat olen napsinut kun purkit olivat täynnä sillä, tyhjät purnukat heitin vahingossa poissa ennen kuin ehdin edes niistä kuvia napsia..                                                   Love Nature Aloe Vera -puhdistusgeeli

Ensimmäisenä testissäni oli Oriflamen Love Nature- sarjan pudistus geeli kasvoille. Tuote sisältää aloe veraa ja kosteuttaa ihoa. Mielestäni tämä oli ihan suhteellisen hyvä. Oma ihoni tykkäsi aloesta ja puhdistuikin tälle. Kosteutusta tästä ei kuitenkaan saanut tarpeeksi atooppiseen ihooni ja se on yhäkin testijakson jälkeenkin vielä kuiva ja hilseilevä. Tuotteena tämä oli ihana. Hyvän tuoksuinen, sopivan kevyt ja levittyi ihan suhteellisen hyvin. Vaahtosikin ihan sopivasti. Melko kevyesti ainakin omasta mielestäni. Koostumukseltaan myös yllättävän hyvä. Ei mikään super paksu muttei kyllä mitään liruakaan.  Iho jäi kivan tuoksuiseksi ja pehmoiseksi tämän jälkeen . Meikki myös lähti itseltäni poissa ihan hyvin. Alunperin tämä tuote on suunniteltu normaalille sekä sekaiholle. Kouluarvosanana tämä saisi minulta numeron 8
                                                        Tender care hoitovoide

Tämä on yksi Oriflamen tunnetuimmista tuotteista. Itselläni tästä ei ollut aiempia kokemuksia mutta mummin nähdessä purkin hän tuumasi olevan tämän oma suosikki jo vuosien takaa. Tämä on siis voide jota kutsutaan toiselta nimeltään ihmevoiteeksi. Eikä tämä kyllä ollut tuulesta temmattua. Itse testailin tätä kynsinauhoille, huulille,rohtuneeseen ja kuivaan ihoon. Ja kyllä ! Tämä jopa auttoi ja tepsi! Ihanaa.. On kyllä ehoton suosikkini kaikista testaamistani tuotteista tähän mennen.  Aiemmin olen kokeillut mm: Labelloa mutta turhin tuloksin.. Ei oikein ole huulet tykännyt kun ovat turvonneet.. Tämä onkin hyvää vastakaikua mm: sille Labellolle. 

Kosteutus tässä on todella hyvä ja rakenne miellyttää. Hajuttomuudesta myös plussaa . Annoin myös mieheni testata tätä pikkuisen huuliin ja hänkin tykkäsi .. Harmi ettei purkin mukana tule kuitenkaan mitään millä sitä saisi poissa purkista hygieenisesti. Aluksi meinasi hieman tylsistyttää sormien sotkeminen. Lisäksi bakteereiden meno purkkiin ällötti .Lopulta kaivoinkin purkin pohjia lusikan kärjellä sekä  huulipuna sudilla. Arvosana tälle olisi kouluasteikolla 9. Voide on ihana ja hyvä. Kannattaa ehdottomasti muidenkin testata.


                                                 Love Nature- Kasvojen kuorinta geeli
Tämä oli käytössä aluksi todella kiva ja hyvä. Lopussa kuitenkin alkoi tulla allergia oireita käytöstä :( Ihoa kutitti ja se punoitti ikävästi. Onnistuipa se yhden kerran turpoamaankin ja kävin sen takia sitten lääkärissäkin,sillä pelkäsin että oireet vielä pahenee.Oireet onneksi rauhoittui ja loppui ajan kanssa.Tuotteena tämä oli ihan mukava. Kuorinta onnistui helposti ja levittämine oli mukavaa. Kuorivat osat olivat kuin hiekkaa.. Käyttö oli miellyttävää. Tuoksu tässä on melko hyvä. Eikä se jäänyt kovin voimakkaasti mielestäni kasvoilleni tuoksumaan.. Mielestäni tämä oli ihan hyvä perustuote, Kasvot kyllä pehmenivät ja kuollut iho häipyi..Arvosanaksi laittaisin tälle tuotteena 8.  


                                                 Nature secrets suihkugeeli tuoksuna basilika ja persikka

Tämä oli tosi kiva tuote. Tuoksui kivalle pestessä ja antoi mukavan pehmeyden iholle. Yllätyksekseni tässä ei ollut kuitenkaan kovin voimakas lopputuoksu joten suihkun jälkeen pystyi kivasti aina suihkauttamaan vähän tuoksuja..Purkin koko oli 250 ml mikä oli ihan hyvä  vajaan kuukauden käytössä.. Tätä voi suositella kyllä eteenpäinkin. Itseäni kiinostaisi kuitenkin testata esim: vadelman tuoksuisena tälläista  vastaavaa.Tämä myös vaahtosin suhteellisen hyvin omasta mielestäni ja helppohan tämä oli myös levittää. Ei kuitenkaan yltänyt ihan siihen minun lemppari listalleni, mutta tosi kiva kuitenkin.. Ehkä voisin ostaa joskus uuden purkin..  Arvosanaksi tälle voisin antaa myös 8 :)


Milk & honey gold- käsi sekä vartalovoide

Tämä on aivan ihana ja täydellinen voide. Vetelee vertoja jo Bodyshopin hunaja voiteelle. Levittyy hyvin ,jättää aivan ihanan tuoksun ja koostumuskin on täydellinen. Tämä kaipaa myös mielestäni matkaan jonkin jolla tuotetta saa poissa purkista. Itse otin tätäkin lusikalla :D Purkin koko on 250ml mikä on ihan hyvä. Voide kestää hyvin omassa käytössäni noin pari viikkoa vähän vajaat. Mutta minä nyt rasvaan itteäni muutenkin melkein jatkuvasti. Atooppinen ihoni tykkäsi tästä ja pehmenikin kivasti. Olisi kyllä kiva tutustua tähän sarjaan paremminkin. Käsille tämä kävi myös hyvin. Kynsinauhat kosteutui iltaisin tällä melko hyvin ja koska tämä kuivui tosi nopeaa ei nukkumaan mennessä tarvinnut tahria paikkoja rasvaan,, Arvosana tälle olisi 9 :)Tässäpäs nämä nytten tällä kertaa olisi.Nämä tuotteet sain siis Pieskän Anna-Leenalta testiin Oulun kynsimiitistä kun sovimme yhteistyöstä..  Näitä tuotteita oli kyllä ilo testailla. Nytten taas löytyi muutama tosi kiva tuote jota voisi tulevaisuudessakin miettiä hankkivansa :) Kiitos tästä vielä ihanaiselle Pieskän Anna-Leenalle. Testaus mahdollisuus on kyllä ollut yhteistyön aikana tosi pop. Varsinkin kun tämä iho on vähän tämmönen jolle melkein joku passaakin. Lukijani löytävät Anna- Leenan  facebookista
seuraavan linkin takaa :
 https://www.facebook.com/annaleenapieskaoriflame?fref=ts

Häneltä voipi tilailla tuotteita, ryhtyä tuotemyyjäksi tai esimerkiksi pitää kutsuja :) Ottakaahan Anna-Leenaan siis yhteyttä jos teitä tuotteet kiinostaapi. Pitääpi vielä vinkata että hänen sivuillaan piakkoin ompi uutta arvontaa uusien tykkääjä määrien kunniaksi. Tykkäilkäähän siis hänen sivustaan  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti