torstai 20. marraskuuta 2014

lonkkakipua,reeniä ja karvoja

Huh.Häähössötys meinaa viedä kaiken vapaa-ajan enkä näköjään ehdi päivittää kunnolla kuulumisiani blogiin.Tässäpä tulisi kilometri postausta kuulumisista.

Mitäkö kuuluu? Kiirettä, hulluna tanssireeniä, miehen opastusta tanssimiseen, juhlien järkkäilyä,selkä ja lonkkakipua, katkenneita kynsiä sekä kanin harjaamista miljoona kertaa päivässä. Mihinkään en ole lähipäivinä päässyt kämpiltä ,sillä kaaduin melko pahasti ulkona ja loukkasin sitte itteni .Vasen käsi on sikakipeä (lääkäri ystävän mukaan ei kuitenkaan murtunut),lonkka läsähti pois paikaltaan ja selkä on solmussa kaatumisesta. Silti yritän jaksaa edes vähän liikkua. Autolla ajo on kuitenkin täyttä tuskaa samoin istuminen..

Eniten miellyttää makuuasento ja karvanaama kani vieressä. Sitä ei kuitenkaan siinä suuremmin kehtaa pitää. Neidillä kun on karsee karvanlähtö ja talvikarvan kasvatus menossa. Harjata saa sen 6 kertaa päivässä eikä meinaa riittää.. Normaalisti kun takut yms harjaan kahdesti päivässä.

Kynnetkin päätti katketa kaatuessa joten niitä ei kehtaa edes lakata :( on sen verta nysät. Eikä näissä kyllä nyt mitään esittelemistäkään ole..

Noh jotain hyvää pitää kaivaa tästäkin kipuilusta ja tällä kertaa se on häiden järkkäilyä. Oon näperrelly kasoittain koristeita,kortteja,istumapaikka lappuja yms yms. Sainpahan vihdoin tehtyä autoon ikkuna kyltin ja hotellin metsästyskin on käynnissä. Plääh puuh ja pyyh. Ehkä tästä vielä valmista tulee. Onnekseni appiukko on sopivasti jäänyt eläkkeelle niin voi antaa sille sitten kevääksi värkättävää :D Hyvänä leipurina ja kokkina se voi värkätä syömiset valmiiksi.. hih.

Ennen tätä aksidenttiä kuitenki oli vauhtia päällä hullunlailla. Treenasin baletti harjotteita sen 5krt viikossa ja onnistuimpa tuhoamaan tossut ... pitänee hankkia uudet kärkitossut.. Hyvä syy siis laittaa tilausta taas MoveDance wearilla tai kävellä keskustaan Silkkirumpuun..Ja eihän tää mun tanssiminen tähän lopu. Nyt on otettu helluki opetukseen ja yritetty harjotella kavasti latinolajeja sekä valssia .. Ehkäpä me sit kesällä osataan pistää jalalla koreasti ;) Tai ainaki sitte ku päästään kauas pois täältä kylmästä.. Ette muuten ikinä arvaa kuinka vaikeeta on löytää mieluista hotellia..

Toivottavasti teillä menee paremmin.. Ainakaan tuosta anopin antamasta turkkilaisesta onnensilmästä ei oo ollu mulle mitään hyötyä  :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti