keskiviikko 27. marraskuuta 2013

dermagiq

Sain tovi sitten testattavakseni dermagiqin tuotteita. Dermagiq main käsi rasvan sekä Dermagiq intiman , joka on tarkoitettu intimialueille. Dermagiq on kuivalle iholle kehitetty sarja.Ja sitä maahantuo Faunapharma. Tätä merkkiä löytyy lähimmästä apteekista .Nytten olenkin itse testaillut näitä tuotteita hetken. Ja päätin antaa niistä arvosteluni.

Dermagiq käsivoide on todella hyvä voide kuiville käsille. se auttaa mm: kovettumissa ja pehmentää ihoa. Itselläni hyötyä oli myös kuivuuden poistossa. Sain siis hieman kosteutta kuiviin käsiini. Nytten ei enään niin paljoa kirvele. Tätä jos käyttäisi pitemmän aikaa luulisin sen poistavan kokonaan ongelmani.

Dermagiq intima-intiimialueiden pesuneste. On ihan käytännöllinen ja sopii kyseisille alueille hyvin. poissa jää normi shamppoiden aiheuttamat kuivuudet. Tämä siis toimii. Tämä sisältää mm: aloeveraa joka kosteuttaa. Testasin tuotetta myös eri tarkoitukseen mihin se oli luotu. Nimitteeksi rutikuivalle iholleni. Ja kyllä se toimi paremmin tällä tavoin. Niin hassua kuin se onkin. Ihoni on nytten hitusen pehmoisampi eikä enään hilseile.. Elkää peljätkö ostaa tämä kyllä auttaa..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti