tiistai 26. marraskuuta 2013

Suuri kasa loppuneita tuotteita ja niiden arvostelut

Tällä  viikolla olen pyrkinyt pääsemään eroon erinäisistä testereistä ja samalla myös olemaan hieman kiltinpi lompakkoani kohden. Olen siis tehnyt samalla kaappien siivouksen, säästänyt selvää rahaa ja vielä lisäksi löytänyt jotain hyvin tärkeää. Sen parhaimman mahdollisen hiusnaamion :P jess..
Mitäs sitten onkaan tullut testattua? Vähän kaikkea. On suihkugeeliä,shamppoota,hoitoaineita, hajuvettä,hiusnaamiota, hoitovoiteita iholle, myös timminnys voidetta ..

Muttah mennäänpä suoraan asiaan tässäpä nämä nyt sitten ovat. Näitä on ihan hullun suuri läjä taas joten voit varautua piitkään postaukseen taasen..


                                                        System 4 -ois cure hair mask (SIM)
Tässä on siis ihana Simin tekemä System 4 hair mask hiusnaamio. Tätä ei voi muuta kuin kehua. Hiukset pehmeni tätä käyttäessä. Oli kivan tuoksuinen. ah ihana salmiakki. Voi kyllä jakaa muiden keskuudessa mielipiteitä,mutta tälläisellä mahottomalla salmiakin ystävällä ei hirvenä ollut valittamista. Toimii kuin luvataan. Pehmensi hiuksia, Paransi hiuspohjaa kuivuudesta ja oli muutenkin aivan ihana.. Tätä on tilattava tai ostettava jostain lisää. Lähimmästä apteekista varmana löytyy. Mutta hinnasta ei ole tietoa. Tämä on melkoinen unelma. Kannattaa kokeilla ja todeta muidenkin hyväksi..Naamiona kesti tovin pitää päässä saunassa mutta se ei haitannut. Tämän tuoksua kehtasikin nuuskutella ...


Dermosil-classic body lotion

Tämä kuului pakko saada testata tuotteisiin. Näitä oli alunperin minulla kaksi. Yksi itse saatu ja toinen kaverilta tullut. Tämä on siis ihonhoitoon tarkoitettu voide jota voi käyttää myös tosi kuivalla iholla suihkugeelinä. Testasin tätä molemmilla tapaa. Suihkugeelinä levittyi hyvin. Ei kylläkään vaahdonnut. Oli ihan kivan oloinen myös vartalolla. Eikä jättänyt pahaa hajua tai tuoksua. Voiteena tämä oli pehmeä ja melko kevyt mielestäni. Joku voisi kyllä sanoa tuhdiksi. Toimi erinomaisesti molemmissa tarkoituksissa . Ei ollut kuitenkaan se minua varten oleva tuote. Kaipaan itse hieman tuoksua ja kepeyttä...

Schwartskopf-Gliss Hair repair hoitoaine ja shamppoo

Hoitoaine oli tosi kevyt ja hyvän tuoksuinen. Ei korjannut ainakaan minun hiuksiani vaan jäivät yhäkin takkuisen oloisiksi. Testasin yhdessä alapuolella olevan saman sarjan shamppoon kanssa. 

Testasin tämän saman sarjan hoitoaineen kanssa. Tuoksu oli ihan kiva. levittyivät molemmat hyvin,mutta ei toiminut niinkuin luvattiin. Hiukset jäivät hieman takkuisen oloisiksi ja kuiviksi.


Dove-Hair therapy

Tässä vissiin pitäisi olla samassa hoitsikka ja shamppoo. Vaikutti tosi kivalle aineelle. Oli hyvän tuoksuinen ja oli kivanoloinen hiuksissa. Kun antoi hetken vaikuttaa tulos oli luvattu. Ihan kiva tuote. Sain tämän testiin aikoinaan buzzadorin kautta. Itselleni jäi siis iso pullo ja tämä. Isomman käytin jo aikoinaan. 

Mikä sitte on buzzador? se on sellainen testipaneelin kaltainen. Liityt heidän sivuillaan. saat testiin tuotteita ja arvostelet ne.Saat myös minituotteita jotka jaat kavereille. Kerrot olevasi buzzador ja yrität saada heidät myös arvostelemaan. Ihan kivoja juttuja joskus saa testata. Paneeli on ilmainen.. 


Dermosil- Primo Chocolate body toning gel

Tämä on siis "timminnys geeli" tarkoituksena siis saada iho kiinteytymään. Levittyi hyvin, tuoksui hyvälle ja kuivui tosi nopeasti.  Ihan kiva tuote. Ehkä ei kuitenkaan se jota etsin. ei nimitteeksi kiinteyttänyt ainakaan minua.SYOSS- revitalize shamppoo ja hoitoaine


Ihan kivoja tuotteita. Hyvä tuoksu lecvittyy hyvin ja hoitaa hommansa. Halutessani voisin ostaa tälläiset itselleni. Kivan nopeat ja helpot käyttää.Perus tuotteita.


Syoss-Moisture hoitoaine

Tämä on hyvä hoitoaine. Olen omistanut aiemmin mmyös ison törpön ja on hyvä. toimii niinkuin luvataan. Itselläni ollut käytössä mm: uimahalleissa käydessä. Hyvä tuoksu.Levittyy hyvin ja muutenkin ok tuote. 


Gliss- hair repair värjätyt hiusket

Tämä on melko hyvä. Pitää väriä päässä pidempään ja tuoksuu kivalle.Ihan hyvä ostos jos värjää usein hiuksia. Itselläni tulee nykyisin värjättyä joten siksi tämä pois kaapista vanhenemasta. 


Dermosil- Showergel red orange

Kiva tuoksu,levittyy hyvin ja on pehmeä. Hyvä lopputulos myös. Voin suositella. Hinta on vain vähän kallis ja tätä ei saa kuin dermoshopilta joten vaikea löytää. Pitää erikseen tilata.

Puma-Urban Motion woman

Kiva hempeä tuoksu. Sopii hyvin urheiluun. Omistan myös isomman purkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti