maanantai 18. marraskuuta 2013

kuulumiset

Huh viikko on hurahtanut taas ihan hullua vauhtia.. Oon päättäny et kirjotan tähän blogiin aina kerran viikosa. Näyttää menevän koululla aina niin paljo aikaa ettei muuten ehi. Nyt kin ollut niin vauhikasta että ei mitääm järkeä. Perjantai meni Lauri Tähkää fanittaessa ja lauantai Juha Tapion levyn julkkareissa :) jep jep.. lemppari esiintyjät siis bongattu. Nimmarit vinguttu ja kuvatki otettu.. Ihan kiva päätös siis viime viikolle. Varmana pitää ostaa vielä uusin Juha Tapion levy. Oli sen verta hyvä laulamaan. Sitten olisi vielä iki-ihanan Jesse Kaikurannan keikka torstaina. Jaksaiskohan mennä. Tottakait .. messissä taasen mukana. Mies parka saa kotona mököttää ku minä painun kattelee suomen parhaimpia laulajia ...

Mitäs muuta kuuluu?

Ehin myös saada loppuun läjän kaiken näköstä tuotetta. Lisäksi sain yhen kivan allergisen reaktion joten sen aiheuttanut shamppoo sai lentoluvan roskakoriin.. Eikä enään moista tarvitse ostaa.. Tuoksu kivalle mutta naama ei tykännyt.

Laitankin erillis postauksen viikon loppuneista koska niitä on niin suurehko pläjä. On shamppoota, kynsilakkaa, hajuvettä ja vaikka mitä. Uutta postausta siis ootellessa olkaapa hyvät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti