keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Vischyn kasvorasva ja kynsilakkoja :)

Voihan kurjuus. Viikko vilahti ihan liian nopeaa.. Olen ollut perjantai-sunnuntai välin isän luona joten ääniä/kirjoituksia ei ole kuulunut. Ei hätää sillä nyt tulee oikein metri viestiä. Eilen oltiin kaveriporukan kanssa saunaillassa keskustassa.. Sitä varten tuli tuoksuteltua läjä miniatyyri hajuvesiä ja kappas kummaa muutama ihan hyväkin löytyi. Ehdin myös käydä maanantaina shoppailu kierroksella josta mukaan tarttui vähän sitä suun tätä. Yöpaidasta kynsilakkoihin ja kasvovoiteeseen asti. Yöpaitaa en suuremmin esittele mutta kynsilakat ajattelin valauttaa teille kiinnostuneille vähintäänkin kiekolla ja erilliskuvana. Tässäpäs ne sitten olisivat:

                                                     


                                         Isadora Wide Brush sävyä  112


                                        Isadora Wide Brush sävyä 102                                                   

                                                   Essie-numero 30

Millaisia nämä sitten käytännössä ovat? Isadorat ovat aika hailakoita ja keveitä. Ihainnollisia esimerkiksi ranskalaisiin manikyyreihin.Näitä varten siis nämä. Essien lakka puolestaan on tosi hyvä päälyslakkana tummuutensa asiosta. Siihen on tosi helppo tehdä esimerkiksi kuvioita kirkkailla väreillä ja se sopii väriltään myös useisiin vaatteistani :)

Tässä lakat kiekolla. Huomata siis voi että isadorat eivät suuremmin näy.. essien alla kaksi alempaa "kynttä".


Mikä sitten on tämä salamyhkäinen rasvani?
Se ooon....

Vischyn idealia voide :) jotain uutta testattavaa siis kuivalle iholleni.. Sain tämän voiteen kiitoksena osallistumisesta vischyn "rauhan tehtävä " kyselyihin.


Tässäpä siis nämä uutuudet.. Ehkä pääsen pian testailemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti