maanantai 18. marraskuuta 2013

Viikon loppuneet..

Tällä viikolla loppui siis kamala kasa kaikkea.. Pitääkin lähteä kohta kosmetiikka ostoksille. On shamppoota,suihkugeeliä,hiuslakkaa, muotoiluvaahtoa,hajuvettä jne. Ehkä saatoittekin lukea jo jotain juoruja edeltävästä postauksesta. Nyt siis vielä tämä luvattu erillinen kuva postaus näistä loppuneista :)


                                                      Fen di FENDI eau de parfum


Tämä oli mun mielestä aivan ihanan tuoksuinen . Sai mieleen jotenkin kesän ja kukkaset.. Mukana myös ehkä vähän sitrusmaista tuoksua.. Muistaakseni jossain luki että tämä sisältäisi myös nahan hajua ? mutta en aivan muista missä. Näytinkin lukeneeni asiasta tältä sivustolta. 
Ihana tuoksu yli eikä ympäri pääse. Menee näillä näkymin toivelistalle.


Palmolive Naturals Shower Milk-with oliv & moisturising milk


Tämä on kummitellut kaapeissa jo kauan. Äitini osti tämän joskus vuosi sitten ja ajattelin että pakko kait tuo joskus on käyttää. aiemmin käytin tätä tanssi harkkoja ennen kun kävin suihkussa. Nyt sitten oli vain pakko päästä eroon jotta kaappiin mahtuu taas jotain uutta ja kivaa. Tämä tuoksuu aika vähän oliveille vaikka näin voisi kuvitella. Jättää ihon kivan pehmoiseksi. Itse en tätä välttämättä enään ostaisi,mutta menee ihan hyvin esim uimahalli reissuilla. Ei ehkä ole sitä ykköstä mistä itse tykkään. Kaipaan mieluummin kukkia tai hedelmiä. Pinta minkä tämä jättää ihoon on kyllä kiva. Ehkä Palmolivella voisi olla jokin muu kiva suihkugeeli. Ehkä pitää testata.

Yves-Rocherin- Pure camille päivävoide

Tämä jättää mielestäni ihon kivan pehmeäksi. Tuoksu on kevyt ja "kukkainen" tykkään koostumuksesta aika paljon. Ollut vakio tuotteeni jo tovin. Kaipaisin enempi jotain tuoksua vielä Tosin kasvoissa kiva kun ei löyhkää.Rakastan tätä myös sen takia ettei tätä ole testattu eläimillä. 

Cien hair care- Shamppoo for daily use with papaya &peach extracts


Tästä tökötistä oli vain haittaa. Herkkä ihoni sai kamalat oireet ja meni kerrasta punaiselle näpylle. Kasvot olivat ihan tulessa ja päänahkaa kiristi. Viimeinen aine mitä hiuksiini ikinä tulen tunkemaan. Tämä voi sopia toki jollekkin muulle. Koostumus oli tosi kevyt. Vaahtoutui hyvin ja tuoksukin oli aivan ihana. Suurena haittana oli vain että olin tälle allerginen :( snif. Joudun siis viskaamaan tämän roskakoriin. Tai annan miehelleni käsienpesu shamppooksi töihin.. ehkä tätä joku vielä johonki laittaa..

Tässäpäs nämä nyt sitten olisivat.. ehkä joku sai taas jotain apuja hiukan. Mulle voi myös laitella meilillä lisää kysymyksiä ja kommentteihin vastaan ilomielin :) Ottaisin myös mieluusti vastaan jonkinlaisia testihaasteta ja muita kivoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti