keskiviikko 6. marraskuuta 2013

loppuun kuluneet tuotteet..

Viime kuussa kulutin loppuun tosi vähän tuotteita. lumenen peitevoide näytteen (natural code), lumenen mustikka rasvan sekä yhden elvitalin hoitoaineen ja yhden elvitalin shamppoon.. Loppuun kului myös yksi kappale palasaippuoita. Body shopin mansikka. Melko vähäiseksippä nämä tällä kertaa jäivät.. ehkä ensikerralla enempi. Kuvaan palasaippua ei ennättänyt sillä unohdin täysin kuvata sen ennen loppumista.
Mielipiteeni tuotteista ylhäältä alaspäin:

Loreal Elvital anti- breakage balsam: ihan hyvän tuoksunen mutta mielestäni aika perus hoitoaine. Tuoksu ehkä hiukan pistävä, voisi olla kevyempikin. Lupasi korjata hiuksia ja noh hiukseni ovat vieläkin hieman kuivat.. Ehkä ei se oikea purkki minulle. Tämä on hankittu lähimmästäcitymarketista tanssireenihin mennessä.

Loreal Elvital anti-breaking shamppoo:  Tämä oli mielestäni ihan kiva. Tuoksu ei ollut niin voimakas kuin hoitoaineessa. Hiuspohjani ei kuitenkaan tästä kauheana tykännyt.Hankittu yhtä aikaa hoitoaineen kanssa.

Lumenen BB-voide näyte : Levittyi tosi hyvin ja oli kevyt kasvoilla. Oli kuitenkin toosi tumma joten minulle ei passannut sitten yhtään. Koostumuksesta kyllä pidin. Ehkä jos oma sävy löytyisi voisin kuvitella ostavani isonkin purkin.Stockmannilta saatu testiin joskus aiemmin.

Lumenen Sensitive touch rauhoittava mustikka päivävoide: Tässä koostumus oli myös ihan kiva. Kuitenkaan en löytänyt mitään mustikan aromia jota kovasti odotin.. Aika tönkkömäinen mielestäni.. Vähän ehkä väärää mallia minun kasvoilleni muutenkin kun oli anti age tuote :D Saatu testiin muistaakseni tokmannilta.

Tässäpäs nämä.. Onko joku muu testaillut samoja tuotteita? entä mitkä ovat mielipiteenne? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti